avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumulare venituri cu pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumulare venituri cu pensie anticipata partiala

Am obţinut Decizia privind acordarea pensiei anticipate parţiala în care este specificat faptul că ,, pensia anticipată parţială se suspendă pe perioada în care se realizează venituri în calitate de persoană angajată cu contract individul de muncă, funcţionar public, membru cooperator dintr-o organizaţie a cooperaţiei meşteşugăreşti, din desfăşurarea unei activităţi în funcţie electivă sau ca urmare a numirii în cadrul autorităţii executive, legislative ori judecătoreşti pe durata mandat”.
Întrebare: Pot sa desfăşor activităţi liberale respectiv BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURÃ şi să cumulez câştigurile realizate cu pensia anticipată parţială?



Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 6 Septembrie 2010
Persoanele autorizate sa desfasoare activitati independente pot sa cumuleze veniturile realizate cu pensie anticipata sau pensie anticipata partiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea de venituri in perioada pensionarii anticipate soficapopa soficapopa m-am pensionat anticipat incepand cu 17.05.2010 cu o reducere de 3ani si sase luni pentru perioada de 1an si 6 luni mai pot obtine venituri din exercitarea ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala si dreptul de a munci in continuare alidam alidam Buna seara ! Sunt pensionata anticipat partial si,as dori sa lucrez ...din ce am inteles eu de pe forum acest lucru este posibil doar cu conventie ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie anticipata angela23 angela23 Buna ziua, As dori sa stiu daca poate fi cumulata pensia anticipata cu venituri obtinute in calitate de administrator la o societate comerciala? Va ... (vezi toată discuția)