avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

- pentru veniturile obtinute inafara functiei de baza(unde se obtin venituri din salarii) este adevarat ca adev de venit tb sa poarte viza celor de la ITM la dosarul de indem CIC?- adica daca am o adeverinta din care rezulta rezilierea ctr de agent de asigurare cu data x, adev de venit pe ultimele 12 luni tb inreg la ITM? si daca da la care ITM? acolo unde depun dosarul la primarie sau unde are sediul societatea? nu vad logica ce cauta ITM-ul in aceasta poveste ca doar activez in baza unui contract de agent, am dec de impunere de la finante, fisa fiscala,etc.....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:18, 7 Septembrie 2010
nu are nicio legatura ITMul cu conventiile civile.
1. La ITM se inregistreaza numai contractele individuale de munca.
2. Nu e nevoie de viza ITM pe adeverintele de venit din alte surse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract agent de asigurari ContSters77243 ContSters77243 cand tb suspendat acest ctr de agent asig? inainte de intrarea in Cic sau odata cu prenatalul? daca inainte de cic exista un termen limita? in per celor 126 se ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre declaratia 200 pfa simioana69 simioana69 Buna ziua , am incheiat anul trecut colaborarea cu un ifn ptr care mi-a fost eliberata adeverinta cu venitul brut , deoarece imi retineau ei impozitul 16% ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie crestere copil gt_aura gt_aura Buna seara, acum 3 zile am primit prin posta o sesizare cum ca apar la finante cu venituri in valoare de 7000 de ron realizate in perioada in care beneficiam ... (vezi toată discuția)