avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare administrator

Buna ziua!
Sunt administrator la o firma, la care suntem 4 asociati, fiecare cu 25% actiuni. Eu vreau sa ies din aceasta firma si sa cedez actiunile unui anumit asociat, care sa devina si administrator. Cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: dragos1987 , utilizator 15:04, 7 Februarie 2012
Va ocupati si de firme din afara bucurestiului? Braila, de exemplu. N-am timp de umblat si vreau sa apelez la cei care se pricep.
Buna ziua,

Ma intereseaza care e procedura pentru inlocuirea administratorului unui SRL. De ce documentatie am nevoie mai exact?
Mentionez ca administratorul este cetatean strain, exista cerinte special in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale srl adrian00 adrian00 Este vorba despre un SRL cu doi asociati, ambii administratori cu 50% parti sociale fiecare. Nemaidorind sa fac parte din firma, am decis sa cesionez partile ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Cristina Vasile Cristina Vasile La un srl, cei doi asociati din care unul este si administrator vor sa cesioneze partile sociale unei terte persoane care sa fie asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Cesionarea partilor de interes igor_drangoi igor_drangoi In situtia unei societati cu raspundere limitata, in care au fost cesionate o partile sociale (de la 50%:50% la 25%:25%:25%:25%). Cesioanrea nu a fost ... (vezi toată discuția)