avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum ar fi mai bine sa scriu in declaratie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum ar fi mai bine sa scriu in declaratie?

Am fost prins acum aproximativ 5 luni cu numere rosii expirate,am scris atunci in declaratie ca firma care mi-a scos numerele mi-ar fi spus ca sunt valabile 3 luni,sau cel putin asa as fi inteles eu de la ei...ieri m-a chemat sefu' de post de aici si mi-a spus ca a discutat dosarul la procuror si ca procurorul i-a spus ca trebuie anchetata firma,bineinteles ca motivul invocat de mine atunci cand m-au prins nu este real,daca politia merge la firma aia bineinteles ca nu vor spune cei de la firma ca m-au indus in eroare,si voi pica eu de mincinos.Seful de post mi-a spus ca ar trebui sa dau alta declaratie in care sa fac cumva sa scot firma din joc dar nu stiu cum sa fac asta,am timp de gandire pana maine ca joi trebuie dus dosarul,ce ar fi mai bine sa scriu?dati-mi un sfat va rog
Te rog, poti sa spui cum s-a terminat ? Sper ca te-ai lamurit ca adevarul umbla cu capul spart ! Ma mir ca nu ti-a spus nimeni de dreptul la tacere, ti-ar fi folosit !
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus cu numere expirate iancu_madalina iancu_madalina Buna ziua. Acum o luna de zile am fost oprit de politie iar numerele rosii provizori erau expirate. Acum nelamurirea mea este ca a trecut o luna si eu nu stiu ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism neinmatriculat adinamisurazvan adinamisurazvan in urma cu 8 luni am condus un autoturism neinmatriculat in romania respectiv radiat din circulatie din germania ce apartinea a socrului meu ce il detinea si ... (vezi toată discuția)
Art. 85 cod rutier d_nelu d_nelu Buna ziua. Am o intrebare referitoare la art. 85 cod rutier. Aici se specifica faptul ca \"punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice al unui ... (vezi toată discuția)