avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa studenti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa studenti

Cine poate sa-mi spuna care este legea care spune ca studentii care au pfa sunt scutiti de jumatate de impozit?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:17, 9 Septembrie 2010
Facilitatile sunt oferite studentilor pentru infiintare SRL, nu PFA.
In unele judete in cazul PFA se acorda o reducere de pana la 50 % - pentru persoanele care au calitatea de salariat, angajat cu contract de muncă cu normă întreagă, elevi şi studenţi - cursuri de zi, cu excepţia serviciilor executate de muzicanţi, vornici şi sonorizări muzicale (EX: jud Alba).
Si pe ce baza se aplica doar in unele judete? pt ca si eu am prieteni din alte judete care beneficiaza de aceasta reducere si vreau sa beneficiez si eu.
Deciziile cu normele de venit sunt emise de DGFP judetene. Cautati pe site-ul ANAF, pentru ca sunt afisate normele de venit si facilitatile care se acorda, pentru judetul care va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi scutit de 50%din impozit daca urmez cursurile unei scoli postliceale? hugobos hugobos Am auzit de la unele persoane ca as putea fi scutit de 50%din impozitul pe profit daca sunt elev la scoala postliceala cu cursuri de zi!Am un PFA si sunt ... (vezi toată discuția)
Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)
Firma studenti i.i. alex alexandru alex alexandru Sunt student anul 2 si cu taxele la zi.Ma intereseaza daca pot sa-mi deschid o firma i.i. sau pfa si daca sunt scutit de anumite taxe, pe ce perioada.Am ... (vezi toată discuția)