avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intreprinderea SUVEICA-unitatea''C''
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intreprinderea SUVEICA-unitatea''C''

doresc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta cu veniturile lunare avute in perioada 1976-1983.mentionez ca unitatea ''C'' cat si unitatea''A'' au fost desfiintate dupa 1990.
Cel mai recent răspuns: ContSters188793 , utilizator 11:30, 25 Ianuarie 2011
Nu stiu ce s-a intamplat cu intreprinderea si nici cand a fost desfiintata, dar arhiva ar fi trebuit sa fie preluata de cineva. Daca nu a fost (este) in procedura de lichidare judiciara, interesati-va la Arhivele Statului.
SC FROTTIEREX SA - nr.17, B-Dul Lacul Tei
Bucuresti Sectorul 2, tlf 021 210 2000
Aceasta firma s-a infiintat in 1990 prin desprinderea Unitatii B a intreprinderii textile "SUVEICA" - Bucuresti
IMI TREBUIE DOVADA PENTRU CEI 4 ANI LUCRATI LA SUVEICA BUCURESTI UNITATEA "B" DAR SE PARE CA NU MAI EXISTA ARHIVA... AM CAUTAT SI LA ARHIVELE NATIONALE DAR MI-AU SPUS CA NU AU ACESTE ARHIVE IN BAZA DE DATE SI SA INTREB LA COMPANIA CARE A PRELUAT SUVEICA. AM INTREBAT SI ACOLO SI AU SPUS CA EI NU AU AVUT NICIODATA NICI O ARHIVA INCA DE LA PRELUARE:O CE POT SA FAC IN CAZUL ACESTA:( UNDE AS PUTEA SA GASESC DOVADA CA AM LUCRAT ACESTI 4 ANI? SUNT SIGURA CA SUNT FOARTE MULTI CETATENI IN ACEEASI SITUATIE#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte sporuri Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În perioada 1982 -1989 am lucrat în cadrul it suveica, ... vio@ vio@ Bună ziua, În perioada 1982 -1989 am lucrat în cadrul IT Suveica, secția țesătorie. Întrebarea mea este; unde trebuie să merg pentru adeverința din ... (vezi toată discuția)
Arhiva suveica Tyka Tyka A reusit cineva sa gaseasca arhivele fostei fabrici suveica? As fii recunoscator pentru niste raspunsuri. Va multumesc! (vezi toată discuția)