Am fost angajat peste 20 de ani la o societate renumita din Constanta , in ultimi 10 ani am indeplinit funcii de conducere ( sef sectie , etc. ) fiind promovat periodic si primind calificative foarte bune , in decursul luni trecute am fost dat afara pentru motive fara o baza legala ( dupa ce in prelabil a fost trecuta pelistele de disponibilizari si disponibilizata si sotia) .
Asi dori sa stiu daca pot solicita in instanta atit daune morale cat si materiale , si pe ce cai deoarece consider ca viitorul meu din punct de vedere profesional a fost distrus.
daune materiale si daune interese puteti cere.. cel mai bine consultati un avocat tete a tete si impreuna decideti ce si cum.. in Constanta un avocat bun este doamna Carpan.. a fost si magistrat..daca va intelegeti cu ea, e perfect
Contestati decizia de concediere la Tribunal in termen de 30 zile comunicare si argumentati de ce o considerati ca fiind ilegal emisa, enumerand motivele nelegale invocate.Prin actiunea deschisa puteti solicita instantei si daune morale. Chemarea in judecata este scutita de taxe.