avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consultanta juridica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consultanta juridica

Am fost angajat peste 20 de ani la o societate renumita din Constanta , in ultimi 10 ani am indeplinit funcii de conducere ( sef sectie , etc. ) fiind promovat periodic si primind calificative foarte bune , in decursul luni trecute am fost dat afara pentru motive fara o baza legala ( dupa ce in prelabil a fost trecuta pelistele de disponibilizari si disponibilizata si sotia) .
Asi dori sa stiu daca pot solicita in instanta atit daune morale cat si materiale , si pe ce cai deoarece consider ca viitorul meu din punct de vedere profesional a fost distrus.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 14:14, 7 Septembrie 2010
daune materiale si daune interese puteti cere.. cel mai bine consultati un avocat tete a tete si impreuna decideti ce si cum.. in Constanta un avocat bun este doamna Carpan.. a fost si magistrat..daca va intelegeti cu ea, e perfect
Contestati decizia de concediere la Tribunal in termen de 30 zile comunicare si argumentati de ce o considerati ca fiind ilegal emisa, enumerand motivele nelegale invocate.Prin actiunea deschisa puteti solicita instantei si daune morale. Chemarea in judecata este scutita de taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale si morale szebeni arthur szebeni arthur locuiesc la bloc,vecinul meu de sus ma inunda sistematic de vreo 25 de ani,mi-a distrus sanatatea si nervii,pe langa daune materiale pot solicita si daune ... (vezi toată discuția)
Daune morale sau materiale mihaela1985 mihaela1985 [b]Daca v-ati mai confruntat cu o situatie asemnatoare,as dori sa imi dati niste sfaturi privind sumele cuvenite pentru daune morale. Cat as putea cere in ... (vezi toată discuția)
Cine poate solicita despagubiri rca in caz de deces? vaspa vaspa Din cate stiu, pot solicita despagubiri : sotul/sotia, copiii, parintii, fratii si surorile, dupa caz. Nu stiu insa daca, in privinta copiilor, pot solicita ... (vezi toată discuția)