Buna ziua ,
Sunt presedintele asociatiei de proprietari al unui bloc din Bucuresti. Acum 7 zile am convocat o adunare generala a blocului care va fi peste 2 zile. Intre timp a intervenit o mica problema si nu pot ajunge la aceasta adunare. Cum trebuie sa procedez?
Va multumesc anticipat
Aveti posibilitatea sa apelati la dispozitia prevazuta de art 18 (7) din HG nr 1588/2007 ,care precizeaza "In cazul in care presedintele se afla in imposibilitatea de a si exercita atributiile ,acestea vor fi indeplinite de catre un vicepresedinte,numit de presedintele asociatiei de proprietari dintre membrii comitetului executiv..."
In cazul in care presedintele se afla in imposibilitatea de a si exercita atributiile ,acestea vor fi indeplinite de catre un vicepresedinte,numit de presedintele asociatiei de proprietari dintre membrii comitetului executiv, urmand ca in termen de 90 de zile de la data cand s-a constatat indisponibilitatea sa fie convocata o adunare generala pentru a alege un nou presedinte."
M-am gandit la acest articol dar -->"urmand ca in termen de 90 de zile de la data cand s-a constatat indisponibilitatea sa fie convocata o adunare generala pentru a alege un nou presedinte." aici e problema. Nu voi fi indisponibil 90 de zile ci doar o zi... sa nu se inteleaga gresit aici... Nu as vrea sa ma trezesc schimbat nu de alta...
Cu respect
Nu va fie teama!
Daca participantii la adunarea generala vor sa aleaga alt presedinte o fac chiar si daca schimbati data adunarii generale.
Dar intamplarea dv este bine de luat in consideratie. Eu am incercat de 2 ori sa scap prin demisie si nu s-a putut. Cred ca a 3-a oara am sa convoc normal, firesc adunarea generala iar in ziua respectiva voi da telefon vicepresedintelui sa ma scuze in fata adunarii generale ca nu pot participa din motive personale rugandu-i sa aleaga un alt presedinte. Poate ca asa voi reusi.