vreau sa dechid un cafe-bar am aproape toate actele in regula, un singur pas ma impiedica. am fost la camera de comert si nu imi da avizul de functionare deoarece eu ca administrator nu am calificare de barman sau ospatar. trebuie sa am obligatoriu una dintre aceste calificari? daca nu am aceste calificari cum trebuie sa procedez sa pot incepe activitatea?
deci eu am intreprindere individuala care functioneaza cu un mag. mixt, acum vreau sa dechid un cafe-bar si nu il pot deschide deoarece mi sa spus ca eu ca administrator nu am calificare de barman sau ospatar. ce pot sa fac?
Urmati un curs de barman-ospatar sau daca reusiti sa demonstrati cu cartea de munca faptul ca aveti doi ani vechime privind comercializarea produselor de piata in conformitate cu Ordonanta nr. 99 din 29 august 2000, a Hotararii nr. 333 din 20 martie 2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata la care sa anexati dovada ca ati urmat un curs de igiena puteti sa autorizati activitatea de baruri(5630) pe intreprindere individuala. SUCCES!