avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... prescriere plata contraventie la regimul circulatiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

prescriere plata contraventie la regimul circulatiei

Buna seara!Am fost sanctionat contraventional la regimul circulatiei in anul 2006 si nu am achitat contravaloarea ei,in cit timp se prescrie plata sanctiunii contraventionale?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:50, 16 Septembrie 2010
Conform art.128 din Codul fiscal prescriptia este de 5 ani pentru amenzi si incepe sa curga de la data de 01.01. a anului urmator celui in care s-a nascut dreptul de a cere executarea silita a creantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala mvasile mvasile buna, am si eu o amenda contraventionala de vro 5 mil vechi la primarie pt vitrza:D....nu stiti daca se prescrie cumva:D:D:D (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie inutu inutu in cat timp se prescrie o amenda administrativa de circulatie ? daca am o amenda administrativa pot da la o scoala de agentii politie,penetenciar?:\"> (vezi toată discuția)
Amenda din 2009 - prescriptie mariastan20 mariastan20 Buna ziua , Asi dori sa intreb daca amenzile se prescriu ,si daca da la ce termen. Va multumesc! (vezi toată discuția)