avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda contraventionala

buna, am si eu o amenda contraventionala de vro 5 mil vechi la primarie pt vitrza:D....nu stiti daca se prescrie cumva:D:D:D
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 17:43, 29 Ianuarie 2010
Prescriptia este de 5 ani in domeniul fiscal si incepe sa curga de la data de 01.01. a anului urmator celui in care s-a nascut dreptul de a cere executarea silita a creantei. Aceasta prescriptie se aplica si creantelor provenind din amenzi contraventionale
Vezi art. 128 din codul de procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere plata contraventie la regimul circulatiei pascariuionel08 pascariuionel08 Buna seara!Am fost sanctionat contraventional la regimul circulatiei in anul 2006 si nu am achitat contravaloarea ei,in cit timp se prescrie plata sanctiunii ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie inutu inutu in cat timp se prescrie o amenda administrativa de circulatie ? daca am o amenda administrativa pot da la o scoala de agentii politie,penetenciar?:\"> (vezi toată discuția)
Amenda din 2009 - prescriptie mariastan20 mariastan20 Buna ziua , Asi dori sa intreb daca amenzile se prescriu ,si daca da la ce termen. Va multumesc! (vezi toată discuția)