avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen de prescriptie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen de prescriptie

in cat timp se prescrie o amenda administrativa de circulatie ?
daca am o amenda administrativa pot da la o scoala de agentii politie,penetenciar?:">
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:50, 18 Iunie 2012
Conform art.128 c.fiscal , prescriptia pentru amenzi este de 5 ani si aceasta , incepe sa curga de la data de 01.01. a anului urmator celui in care s-a nascut dreptul de a cere executarea silita a creantei
inutu a scris:

daca am o amenda administrativa pot da la o scoala de agentii politie,penetenciar?:">

neachitarea amenzilor nu va ingradeste drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala mvasile mvasile buna, am si eu o amenda contraventionala de vro 5 mil vechi la primarie pt vitrza:D....nu stiti daca se prescrie cumva:D:D:D (vezi toată discuția)
Prescriere plata contraventie la regimul circulatiei pascariuionel08 pascariuionel08 Buna seara!Am fost sanctionat contraventional la regimul circulatiei in anul 2006 si nu am achitat contravaloarea ei,in cit timp se prescrie plata sanctiunii ... (vezi toată discuția)
Prescriptia amenzii contraventionale pegas pegas am o amenda auto pentru nepurtarea centurii de siguranta;ce se intampla daca nu o platesc?punctele se radiaza in179 zile;dupa cat timp se prescrie amenda? (vezi toată discuția)