avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa pe \"calcan\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa pe "calcan"

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o parere privind posibilitatea dpdv juridic prin care vecinul de rea credinta poate fi obligat sa permita acesul pe proprietatea sa pentru a finisa o casa costruita de mine conf. avizului primit de la primarie (impus) pe calcan..mentionez ca nu am perete comun cu acesta , casa lui fiind la o distanta de aproximativ 3-4m de locul unde va fi amplasata a mea.
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: mirelaelena , utilizator 11:51, 8 Septembrie 2010
pai si cand ati construit-o...pe unde ati trecut...?
casa nu este construita inca, urmeaza ..insa acesti oameni ameninta ca nu vom pune piciorul in curtea lor ..ideea este cand vom ajunge la finisat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa pe calcan mirelaelena mirelaelena Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea situatie: urmeaza sa construiesc o casa si am obtinut ... (vezi toată discuția)
Doua case spate in spate si un singur calcan la acoperis Lupu68 Lupu68 Buna ziua domnilor v-as fi recunoscator pentru un evental raspuns si/ sau sfat. Am cumparat in anul 2003 o casa care este costruita spate in spate cu o alta ... (vezi toată discuția)
Izolatie + finisare + tencuiala perete inspre vecini de curand ... ombun80 ombun80 Izolatie + finisare + tencuiala perete inspre vecini De curand am terminat de construit o casa p+1 in Bucuresti. Casa este pe amprenta unei case vechi si ... (vezi toată discuția)