avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea insolventei nr.85/2006 art.86 aliniatul1
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea insolventei nr.85/2006 art.86 aliniatul1

sunt chirias si am primit un plic cu rezilierea contractului rog cine poate sa ma ajute cu un raspuns sunt cu chiria la zii si nu am alte plati neefectuate
:duh:
Cel mai recent răspuns: gheocioco , utilizator 18:01, 8 Septembrie 2010
Dupa titlul sub care puneti intrebarea, banuiesc ca reprezentati o societate comerciala aflata sub incidenta Legii 85/2006 privind procedura insolventei. Odata cu intrarea in insolventa trebuie sa se rezolve regimul actelor incheiate cu respectarea legii, sub patronajul administratorului/lichidatorului judiciar. El este cel care poate decide daca anumite acte sunt incheiate pentru a prejudicia creditorii societatii sau nu, avand totodata obligatia legala de a actiona in asa fel incat ca valoarea averii debitorului sa fie cat mai ridicata. Prin urmare va trebui sa purtati o discutie cu el in prima faza pentru a lamuri aspectele care considerati ca va prejudiciaza.
Daca nu am inteles bine intrebarea, aceasta fiind adresata in alt context( nu al Legii 85/2006) va rog sa oferiti detalii suplimentare.
am inchiriat o garsoniera pe care o detinea mina din oras balan ulterior a fost scoasa la licitatie la un pret de 10000 ron pretul fiind destul de mare ,un apartament la stat de linga cu 3 camere costa 5000 de la stat am deschis un proces unde am cerut evaluarea corecta deoarece constructia afost facuta din 1966 de ceausescu am atacat cu legea chiriasului cred avem proces pe11 oct. .Apoi au trimis plicuri de reziliere a contractului de inchiriere cu data de1 oct. au trimis instintari cu legea 85/2006 art.86 aliniatul 1 ce sa facem ne poate evacua va rog sa trimiteti un m-aill cu raspunsu in aceasta situatie suntem 68 familii pensionari plus multi copii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil prin lichidator judiciar perva maria daniela perva maria daniela Doresc sa cumpar un imobil printr-un cabinet de insolventa.imobilul este de la o societate in faliment care are o ipoteca la banca f. mare ,plus alte datorii ... (vezi toată discuția)
Contestatie la vanzare chrissrea chrissrea Va rog sa analizati urmatorul caz si daca este posibil sa ma ajutati cu sfaturi bune. O societate intrata in faliment are un teren cu cladiri pe care ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere ContSters157367 ContSters157367 Buna seara! In perioada concediului de odihna, este legal sa imi fie trimisa Decizia referitoare la concediere, prin care sunt anuntata, ca incepand cu data ... (vezi toată discuția)