avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate neridicat parinti decedati .acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate neridicat parinti decedati .acte necesare pt.optinerea lui //

au decedat ambi parinti mama anul acesta ei nu au ridicat titlul de proprietate de la primarie mi s-a spus ca trebuie sa dau primaria in judecata .daca este asa ce acte sunt necesare si daca se poate face si succesiunea multumesc ///
aveti aceleasi drepturi cum aveau parintii, la ridicarea unui act, daca aduceti de la notar, certificat de calitate de mostenitor. dar cu actele ce le veti obtine, neaparat sa dezbateti succesiunea.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
Succesiunea o faceti la notar si pe baza certificatului de mostenitor trebuie sa va inmineze titlul de proprietate. Nu este necesar sa dati in judecata primaria . S-ar putea insa sa nu se fi finalizat procedura de emitere a titlului de proprietate, deci, acesta sa nu exista inca si de aceea ati fost indrumat la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Optinerea titlui de proprietate dupa decesul paritilor neridicat de ei primesc primesc au decedat ambi parinti si frate nu a fost ridicat titlul de proprietate iar de la primarie au spus ca nu-l pot ridica trebuie pentru succesiune deoarece ... (vezi toată discuția)
Mostenire Mihaela-Denisa Mihaela-Denisa Buna ziua! Tatal unei bune prietene doreste sa faca acte pe proprietati: casa si terenuri.Tatal nu mai are frati,ambii parinti au decedat si nu are copii in ... (vezi toată discuția)