konta francisc a scris:
- societatea exista, dar poarta un alt nume, iar la proces nu sa prezentat nici vechiul administrator si nici noul, dar in perioada in care exista (vechiul administrator), acesta a deschis actiune impotriva Inspectoratului Teritorial de Munca, negind accidentul de munca, tergiversind in acest mod plata amenzii pusa de catre Inspectorul de Munca insarcinat cu controlul si cercetarea evenimentului in cauza, desi amenda era pur simbolica, respectiv de 150 Ron, bazat fiind acesta pe unul din anagatii societatii care a depus marturie mincinoasa in fata instantei de judecata, martor care a sustinut ca la data accidentului de munca a lucrat cu subsemnatul in schimbul -I- si ca la orele 14 am plecat impreuna acasa. In cele din urma am dovedit contrariul cu probe din care rezulta clar faptul ca la data accidentului de munca, nici subsemnatul nu am lucrat in schimbul -I- si nici acel martor pus de administratorul societatii in cauza, iar pe de alta parte consider ca de vreme ce avocatul acestui administrator a tot incercat in fata instantelor de judecata tot felul de piedici, faptul ca acesta chiar daca a "vindut" societatea, nu il exsonereaza de oarece raspunderi.
Daca actiunea in instanta si pretentiile materiale sunt indreptate catre societate fostul administrator nu are nici o responsabilita cu privire la achitarea acestor prentii iar noua societate nu are nici o legatura cu datoriile societatii " vandute".