avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatia poate fi contestata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatia poate fi contestata?

As dori sa stiu daca o donatie poate fi contestata? Problema e in felul urmator: tatal meu a decedat cu 12 ani in urma , iar mama mea s-a recasatorit acum cativa ani. Inainte de a se recasatori, a donat jumatate din partea sa de apartament viitorului ei sot. Mentionez ca la acest apartament suntem trei mostenitori: mama mea, eu si fratele meu.Anul acesta a divortat si as dori sa stiu daca se mai poate face ceva pentru contestarea acestei donatii? Acum mama mea se afla deja in proces de partaj. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:15, 18 Noiembrie 2007
Poate daca reusiti sa dovediti ca donatia a fost facuta in urma unor constrangeri fizie sau morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau vanzare-cumparare? cum e mai bine? blueyed blueyed Buna ziua, Am incercat sa gasesc acest subiect pe forum, fie nu am cautat cum trebuie, fie nu s-a discutat. In orice caz, ca un sfat, titlul topicului, la ... (vezi toată discuția)
Mostenire mireladolta mireladolta Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu sapte ani.Era recasatorit,mama noastra fiind decedata de 20 de ani.Sotia tatalui meu are doi copii din alta ... (vezi toată discuția)
Dezabatere succesiune in instanta soniac soniac Sunt in pragul unui process pentru dezbaterea mostenirii lasate de tatal meu si as avea nevoie de cateva sfaturi sau informatii. Urmeaza sa contactez un ... (vezi toată discuția)