Buna ziua .Am incheiat un contract vanzare cumparare cu o batrana in urma cu 8 ani iar acum sunt in proces pentru reziliere contract v.c.Actiunea formulata de batrana a fost respinsa Pana cum am gastigat in proces (fond si apel), iar acum vrea sa faca recurs.Mentionez ca batrana nu are absolut nimic la dosar care sa dovedeasca ca nu am respectat clauzele din contract.Batrana a adus o martora care nu cunostea realitatea decat din spusele ei. Intrebarea mea este, daca are sanse sa gastige recursul ?, daca nu il gastiga mai poate apela si in alta parte,ce poate sa mai faca mai departe dupa recurs ? mai am o intrebare, daca in contract nu este scris sa ii platesc intretinerea blocului si curentul electric sunt obligata sa i le platesc ? VA MULTUMESC
daca nu a castigat in fond si recurs, tinand cont de motivele limitativ prevazute de procedura civila din recurs, sunt putine sanse sa-i fie admis recursul; in ceea ce priveste cheltuielile mentionate de d-voastra , in aceste contracte sunt mentionate la modul general obligatiile d-voastra, dar moral ar fi ca, daca nu face fata cheltuielilor, mai ales ca d-voastra in calitate de proprietar ( nud proprietar ), aveti obligatia platii cheltuielilor de intretinere, sa le achitati pe acestea.
avocat Cristina Popescu
Singura proba admisa in recurs este aceea cu inscrisuri si nu cred ca va aduce reclamanta acte care sa intoarca soarta acestui proces. Este adevarat ca instanta de recurs poate sa ii admita recursul si numai in baza probelor care au fost administrate pana in prezent.
Hotararea pe care o veti obtine nu va avea autoritate de lucru judecat daca intr-un ulterior proces va face dovada ca de la terminarea acestui litigiu a fost lipsita de intretinere.
In privinta cheltuielilor cu intretinerea apartamentului, din punct de vedere moral impartasesc opinia doamnei avocat Cristina Popescu. Din punct de vedere legal as vrea sa va amintesc ca aceste cheltuieli cad in sarcina proprietarului imobilului, iar acum dvs sunteti proprietari.
Av Daniel Tocea
Pana acum i-am platit intrtinerea dar d-na cand a vazut ca a pierdut pana acum ne ameninta precum ca "o sa vedeti voi la iarna o sa platiti la intretinere pana o sa va usture pielea " in felul asta se razbuna pe noi , noi avem si un copil minor. de aceia v-am intrebat, nu de rea credinta. Eu va multumesc foarte mult pentru raspuns. Acum merg cu DUMNEZEU inainte.
Buna seara . Am gastigat si recursul pe data de 16/09/2010. Intrbarea mea este cat timp dureaza pana obtin hotararea definitiva si irevocabila? Si cea de-a doua intrebare este , daca daca contesteaza sau ataca recursul ce sanse de gastig are ?
Contestatie in anulare
dand
M-am judecat cu fratele meu pentru o parte din casa. A facut apel, am facut recurs. Am primit prin hotatare irevocabila acea parte din casa, plata unei sulte ... (vezi toată discuția)