Buna ziua .Am incheiat un contract vanzare cumparare cu o batrana in urma cu 8 ani iar acum sunt in proces pentru reziliere contract v.c.Actiunea formulata de batrana a fost respinsa Pana cum am gastigat in proces (fond si apel), iar acum vrea sa faca recurs.Mentionez ca batrana nu are absolut nimic la dosar care sa dovedeasca ca nu am respectat clauzele din contract.Batrana a adus o martora care nu cunostea realitatea decat din spusele ei. Intrebarea mea este, daca are sanse sa gastige recursul ?, daca nu il gastiga mai poate apela si in alta parte,ce poate sa mai faca mai departe dupa recurs ? mai am o intrebare, daca in contract nu este scris sa ii platesc intretinerea blocului si curentul electric sunt obligata sa i le platesc ? VA MULTUMESC
Buna seara . Am gastigat si recursul pe data de 16/09/2010. Intrbarea mea este cat timp dureaza pana obtin hotararea definitiva si irevocabila? Si cea de-a doua intrebare este , daca daca contesteaza sau ataca recursul ce sanse de gastig are ?
Cat ma costa taxa de timbru pentru acel act definitiv si irevocabil?
Contestatie in anulare
dand
M-am judecat cu fratele meu pentru o parte din casa. A facut apel, am facut recurs. Am primit prin hotatare irevocabila acea parte din casa, plata unei sulte ... (vezi toată discuția)