avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Drept comercial sau legea invatamantului?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Drept comercial sau legea invatamantului?

Salut!

in primul rind va multumesc ca existati! Astfel, am ocazia sa-mi cunosc mai bine drepturile si sa mi le apar mai bine.

Am nevoie de sfaturi privind problema de mai jos:

Sint student in anul suplimentar la Invatamant la Distanta in cadrul facultatii de Comert specializarea Turism din ASE.

- conducerea acestei facultati a decis dupa ce am platit taxa de imatriculare in an suplimentar ca ea nu poate sustine aceste cursuri la Bucuresti si ca ne va redirectiona catre un centru teritorial apropiat respectiv AZUGA.

- timp de 3 ani am urmat cursuri la Bucuresti ca si alti colegi de ai mei care se afla in aceeasi situatie.
Mi se pare absurd ca dupa 3 ani sa sustin examenele la AZUGA in conditiile in care an de an am platit taxa de scolarizare de 1600 ron.

- vrea sa stiu care lege reglementeaza decizia Facultatii
Drept comercial ? (avind in vedere ca intre parti este semnat un contract comercial de prestari servicii pina la urma)
legea invatamantului ?

Sint horarit sa actionez pe toate caile posibile astfel incit sa mi se respecte drepturile!!!

Astept raspunsul d-voastra cit mai curind posibil !

Va multumesc anticipat!

Mihai Dobrescu
Tel: 0722455495
0740644674
Fax: 0318161433
Email: dobrescu.mihai@gmail.com
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:25, 13 Noiembrie 2007
Interesanta punere de problema ...Ma indoiesc ca in contractul pe care l-ati semnnat a definit cineva acest "la distanta" si mai ales cat de "la distanta" poate sa fie... Oricum nici legea invatamantului nu se prea chinuie cu definitii (desi, marturisesc ca n-am citit-o cap coada).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La 26 ani mai pot ajunge sa fac dreptul? Lilylore Lilylore As vrea sa fac facultatea de drept dar sunt un pic dezorientata nu stiu ce trebuie sa invat cu exactitate :\">Ajutati-ma cu sfaturi !!!!!!! (vezi toată discuția)
Anulare decizie facultate de drept marius_fky@yahoo.com marius_fky@yahoo.com Buna ziua. Am o situație foarte ciudată. Sunt polițist si am dorit o diplomă de drept. In 2015-2016 am urmat cursurile Facultății de drept din cadrul ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa scolarizare alex2780 alex2780 Buna ziua. Am vrut sa ma inscriu la facultate, la ASE, la sectia ID - invatamant la distanta. Am depus actele necesare, am platit si prima jumatate a taxei ... (vezi toată discuția)