Stati ca nu inteleg daca-mi dau demisia si in ziua urmatoare dupa demisie imi fac reangajarea pe o perioada de timp determinata de o luna de zile apoi apoi sa ma dea in somaj este bine? De ce nu se poate sa ma dea in aj de somaj fara aceasta cerere de demisie si apoi reangajrea. Mai pot eu sa cred ca odata ce sunt angajata pe perioada determinata mai vor sa ma dea in somaj
Da, se poate, deoarece vi se va intocmi un alt contract de munca pe perioada determinata iar angajatorul in momentul in care expira perioada poate sa va faca incetarea contractului de munca cu art. 56 lit J din Codul Muncii,
Nu poate sa va bage direct in soamj deoarece asta ar insemna sa va inchida contractul cu art. 65 alin. 1 din Codul Muncii care il obliga ca po o durata de 6 luni sa nu mai angajeze o alta persoana pe functia respectiva, sau este posibil sa fi facut angajari pe OUG 13/2010 care nu ii da voie in acest moment sa trimita in somaj personal daca a beneficiat de aceasta OUG.
...ar insemna sa va inchida contractul cu art. 65 alin. 1 din Codul Muncii care il obliga ca pe o durata de 6 luni sa nu mai angajeze o alta persoana pe functia respectiva...
~ final discuție ~