avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de instalare acordata la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de instalare acordata la angajare

Ati auzit de acte aditionale la CIM prin care angajatorul ofera o PRIMA DE INSTALARE SI ACOMODARE in valoare de x ron unui angajat cu conditia ca acesta sa nu parasesca firma timp de 1 an; caz contrar sa restituie dublul sumei???? O metoda ingenioasa de a stopa fluctuatia de personal dar oare legala???
mai nou orice firma poate fi si banca, sa acorde imprumuturi cu dobanda 100%?
Ce parere aveti? este legal acest act aditional la contractul individual de munca?
(se mentioneaza art 20 din legea 53/2003)
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2007
alexandra1978, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 13 Noiembrie 2007
Drepturile şi obligaţiile privind relaţiile de muncă dintre angajator şi salariat se stabilesc potrivit legii, prin negociere, în cadrul contractelor colective de muncă şi al contractelor individuale de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formarea profesionala alexandra1978 alexandra1978 Am participat la un curs Codecs cu o durata de 60 zile. Firma m-a pus sa semnez un act aditional precum nu voi parasi organizatia timp de 3 ani, caz contrar ... (vezi toată discuția)
Demisia . MARIUSIF MARIUSIF In cazul in care in contractul individual de munca incheiat intre mine si anagajator , inainte de intrarea in vigoare a legii 40/2011 ( contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru curs cerasela1986 cerasela1986 am nevoie de ajutorul vostru pentru urmatoarea problema: la firma unde lucrez acum am facut un curs si am semnat un act aditional in care se prevede ca in ... (vezi toată discuția)