avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de mostenire

Sunt unica mostenitoare a unui apartament , cavou si a altor bunuri mobile .specificate in succesiunea facuta si dupa decesul tatalui (1985).La acea data eram casatorita (sunt si in prezent) , m-ar interesa ce cota parte are sotul si daca are ...,(repet sunt unica mostenitoare), iar lucrul cel mai important este acela de a ma asigura ce forme juridice trebuiesc intocmite pentru ca fiica noastra sa devina proprietara acestui apartament .
NU SE PUNE problema ca sotul dupa 30 ani si mai bine de casatorie sa ramana fara acoperis(avand si alte proprietati obtinute impreuna),ideia este eu fiind singura mostenitoare cum pot lasa apartamentul mostenire fiicei noastre ca o siguranta suplimentara ???Viata este imprevizibila pentru fiecare dintre
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:41, 9 Septembrie 2010
buna ziua.
singura varianta este sa ii transmiteti de acum dreptul de proprietate asupra imobilului.
puteti sa ii faceti fiicei contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.sunteti unica proprietara a bunului imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un apartament proprietate personală si doresc ... 2NAEL 2NAEL Bună ziua! Am un apartament proprietate personală si doresc să mă recăsătoresc. Apartamentul vreau să rămană moștenire fiicei mele din prima ... (vezi toată discuția)
Cote parti succesiune nicoleta17 nicoleta17 Buna ziua, Eu sunt vaduva ,sotul meu a decedat in urma cu 15 ani,cand fetita noastra avea 2 ani.Acum un an am cumparat un apartament prin credit Prima Casa si ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament lumifatu lumifatu Am impreuna cu sotul meu meu, in proprietate comuna, un apartament. Doresc sa i ramana fiicei noastre dar sotul meu are din prima casatorie, o fiica. Cum pot ... (vezi toată discuția)