buna ziua si scuzati deranjul dar mai am o nelamurire in ceea ce priveste testul de paternitate.am divortat in 2 iunie 2010 si am cerut sa mi se faca un test de paternitate deoarece am dubii in ceea ce priveste copilul cel mare care are 9 ani dar nu mi s-a aprobat.mi s-a spus ca tb sa redeschid un alt proces.as vrea sa stiu care este parerea dvs.va multumesc pt atentia acordata.la revedere:stunned:
faceti testul la firma easyDNA pt a fi dvs impacat insa daca vreti ca aceasta informatie sa aiba consecinte juridice atunci veti deschide un dosar in care acest test va fi o proba extrajudiciara si veti face un nou test la iml.
in cazul in care testul nu ar releva paternitatea tatalui legal,evident se va deschide un proces de tagaduire a paternitatii cu toate consecintele legale care deriva din acesta;)in plus, astfel se evita traumatizarea copilului care se vede pus in ipostaza de a fi cauza unui proces de tagaduire a paternitatii deschis de catre singurul tata pe care l-a cunoscut vreodata,actiune similara pt. un copil cu renegarea de catre unul dintre parinti
Test adn
dany6969
Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)