avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consultant in management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consultant in management

Buna ziua!

Spuneti-mi va rog daca postul de consultant in management necesita studii superioare?

Tocmai am aflat ca sunt angajata fara a-mi fi recunoscute studiile superioare. E legal? Din moment ca eu nu am fost instiintata si cu siguranta nu as fi acceptat asa ceva.

Spuneti-mi ce pot face in privinta asta?

Astept un raspuns!

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 16:59, 9 Septembrie 2010
Da consultant in management necesita studii superioare.
Inteleg ca sunteti angajata in aceasta functie? - dar nu vi se recunosc studiile superioare atunci sigur aveti o alta functie.
Poate sunteti mai explicita
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
titiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca tina militaru tina militaru Buna ziua. De curand am semnat un contract individual de munca in mass media pe funcatia de editor video, insa angajatorul nu este de acord sa cuprinda in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere studii superioare elena_ploiesti elena_ploiesti Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema la locul de munca, pe scurt este asa: Acum 5 ani m-am angajat la o societatea care m-a pus sa semnez si sa ... (vezi toată discuția)
Se considera vechime in profesie la schimbarea incadrarii in aceeasi unitate de pe functie cu studii medii in studii superioare vechimea in munca ? CAR123 CAR123 Sunt asistent medical angajat in managementul calitatii de doi ani si as dori sa promovez pe o functie superioara in aceeasi unitate. Vechimea in munca este ... (vezi toată discuția)