Am si eu o intrebare: in cazul unui club privat, se mai aplica legislatia referitoare la interzicerea fumatului in spatiile publice? Daca nu, conform carui act normativ?
Patronii care nu respecta legislatia referitoare la fumatul in spatiile inchise vor fi amendati cu sume cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei. Dar, daca in zona nefumatorilor exista o „patura“ de fum de tabac, localurile risca sa fie inchise pina cind isi remediaza deficientele, pe o perioada de pina la 30 de zile.
Reglementarile in vigoare prevad ca in restaurante, baruri sau alte localuri sa nu se fumeze decit daca sint amenajate locuri delimitate special pentru fumatori.
Sa inteleg ca aceasta lege se plica, indiferent daca este club privat sau nu. Chiar daca este afisat la intrare ca este un Cigar club, local dedicat exclusiv fumatorilor?
Am primit un raspuns, de la autoritatea pentru sanatate publica, conform caruia ei dau asemena autorizatii de functionare. Deci se poate totusi. Multumesc pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat