avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru limita de varsta

Tatalui meu i s-a respins cererea de inscriere la pensie pentru limita de varsta iar in motivatie (printre altele) scrie si ca : "28.3.2001 - 1.3.2002 NEFRUCTIF - NERESP. PREV. ART. 6/1 L19/2001".
Imi puteti spune ce insemna acesta. Cum se "traduce"?
Cel mai recent răspuns: sim0na , utilizator 08:25, 10 Septembrie 2010
pentru perioada 28.3.2001 - 1.3.2002 inseramna ca angajatorul nu a depus Declaratiile lunare de plata CAS, caz in care, perioada respetiva nu a fost valorificata ca fiind vechime in munca si fara aceasta vechime nu indeplineste conditiile de pensie
Sa mearga la firma unde a lucrat (posibil sa fi fost tinut la negru)
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie - mama angajata, tata decedat Costina23 Costina23 Buna ziua, mama este bugetara, este invatatoare si are 35 de ani vechime. Tatal meu a fost profesor, a decedat in 2012 si a avut 37 de ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Cand se depune dosarul in vederea pensionarii? roxana si florin roxana si florin cind se depune dosarul de pensionare ? cu 30 de zile inainte sau cu cateva zile ? dati-mi o lege sau un ordin ceva va rog (vezi toată discuția)
Calcul vechime la pensionare Lacrimaimy Lacrimaimy Am si eu o nelamurire privind procedura de calcul a vechimii pentru dosarele de pensie. Mama mea si-a depus dosarul de pensie pana acum de 4 ori in decursul ... (vezi toată discuția)