va rog spuneti-mi si mie cum sa verific daca o primarie a depus documentatia de obtinere a unui titlu de proprietate? eu nu sunt beneficiarul eu am cumparat un teren si imobilul si urmeaza sa perfectam actele dar nu avem titlu
??? certificatul de mostenitor nu se emite in baza legii 18.
in baza legii 18/1991 s-areconstituit/ constituit dreptul de proprietate asupra terenurilor.
nu exista titlu de proprietate. eu am fost la primarie si mi s-a spus ca fara titlu de proprietate nu pot face nimic si i-am rugat sa depuna documentatia la prefectura ptr obtinerea unui titlu.eu nu am nimic care sa-mi confirme ca ei au depus aceasta documentatie asa pot astepta mult si bine ca si pana acum si nu vom rezolva nimic timpul trece si este spre defavorul nostru. nu stiu de unde sa incep.
proprietarii nu vor sa se complice cu acte ptr ca costa bani, timp si nervi.
mai au o bucatica de teren pe care nu au vandut-o cand au vandut casa cu 1000min jur(pe care avem chitanta de mana) . am negociat cu ei ne-am inteles la pret ne-am inteles sa facem actele iar eu nu ma pot descurca pentru ca nu este emis titlu de proprietate ptr ca sa fac cadastru. nu stiu ce sa mai fac........