avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va multumesc pentru raspuns daca sotul meu vrea sa depuna cererea de divort da care acte ar avea nevoie?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters167014 , utilizator 17:20, 9 Septembrie 2010
raspundeti in aceeasi discutie deschisa ca sa va putem urmari mai usror intrebarile.
de certificatul de casatorie in original, copie certificat de nastere copil.
Naomi nu e nevoie sa deschizi alt subiect, se poate continua discutia intr-un singur loc, asa e mai usor.
Are nevoie de Certificatul de Casatorie original si banuiesc ca si de certificatul de nastere al copilului.
VA MULTUMESC.dar daca noi avem bunurile in ITALIA (apartamentul)se poate judeca in ROMANIA?
Normal ca se poate in Romania, indiferent unde, cand si cum, vei fi instiintata, deoarece aveti un copil.
casatoria s-a incheiat in romania sau italia?

Alte discuții în legătură

Ce documente imi trebuie pentru a face un certificat de nastere a unui copil nascut in italia,si daca e nevoie de apuntament ? Nitrogricelina Nitrogricelina Sunt Nela si am o fetita de o luna si sa nascut in italia,eu si sotul suntem residenti in italia si suntem romani (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil cu parinti din republica moldova bebibebo bebibebo Copilul s-a nascut anul acesta, are toate actele pe Republica Moldova, acolo este locul nasterii si domiciliu. Prin toate actele ma refer la certificat de ... (vezi toată discuția)
Rectificarea numelui tatalui in certificatul de nastere italian al copilului Noemi 2003 Noemi 2003 In anul 2003 s-a nascut fetita. Dupa legea de atunci trebuia sa mergem in tara pentru transcrierea certificatului de nastere. (In consulatele Romane se poate ... (vezi toată discuția)