avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare sub supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare sub supraveghere

buna ziua , am avut un accident de masina acum 5 ani si inca se judeca procesul pe partea civila , pe parte penala am primit 3 ani cu suspendare si supraveghere 1 data pe an ... cei 3 ani se considera din momentul faptei sau de cand se termina procesul ? si inca ceva ... eu sunt plecat la munca in strainatate , tre sa ma prezint neaparat la 1 an de zile? nu as putea sa scot cumva supravegherea asta si daca nu ma prezint ce se intampla?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:31, 10 Septembrie 2010
Nu poate nimeni prevedea solutia care va fi pronuntata de instanta.
In al doilea rand pentru culpa dvs,astfel cum a fost stabilita de instanta,veti fi obligat la plata cheltuielilor respective si mi se pare normal sa va ganditi cum sa le platiti,nu cum sa nu le platiti.
Este o problema de asumare,dar mai ales de barbatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.86 cod penal truicaluci truicaluci dupa apel s-a redus pedeapsa de la 4 la 3ani cu aplicarea art.86. Ce inseamna mai exact? Mentionez ca persoana nu este recidivista. (vezi toată discuția)
Cînd pot sã redobândesc permisul auto? Profesorderomana Profesorderomana Bună ziua ! Am şi eu mai multe neclarităţi în legătură cu o sentinţă pe care tocmai am primit-o ! Menţionez că, în iulie 2008 am avut un ... (vezi toată discuția)
Condamnare legea circulatiei - redobandire permis, parasirea tarii, cale de atac stefaniuradu stefaniuradu Infractiuni legea circulatiei:condus cu permis suspendat,fuga de la locul accidentului,imbibatie alcoolica 0,9 la mie, vatamare corporala grava din ... (vezi toată discuția)