avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... imprumut rapid fara garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

imprumut rapid fara garantie

am gasit pe net o oferta foarte tentanta .... o persoana fizica acorda imprumut de pana la 10000 euro , pe 2 ani cu 10 %dobanda pe an, si imi cere doar buletinul si factura de utilitati! ce se poate ascunde periculos in spatele acestei oferte supertentante , la vremurile astea !!!!!?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:57, 13 Ianuarie 2011
mergeti cu un avocat sa vedeti care sunt acele conditii.. pana nu vorbiti fata in fata cu pers in cauza, nu aveti de unde sti
GHEORGHIU MARIANA a scris:

........ce se poate ascunde periculos in spatele acestei oferte supertentante , la vremurile astea !!!!!?

Nu va da de gandit tocmai atractivitatea acestei oferte la o persoana fizica, pe internet si necunoscuta? Mai bine uitati ca ati citit un asemenea anunt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imbogatire fara justa cauza? diana10 diana10 Buna ziua, am avut o relatie de cativa ani cu un italian.In tot acest timp el mi-a trimis din cand in cand bani prin Western Union.Acum o luna de zile ne-am ... (vezi toată discuția)
Imprimut firma pe baza unui imprumut bancar de nevoi personale al asociatilor EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Pot face un contract de imprumut firma cu firma al carui asociat sunt iar rambursarea acestui imprumut sa fie scadentarul creditului de nevoi ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantat prin ipoteca de rang i opreadan opreadan Mama mea a inprumutat de la o persoana fizica 10000 de euro si a garantat cu un teren ARABIL,intravilan(500m patrati) pe care este construita o casa care nu ... (vezi toată discuția)