avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidarea la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidarea la zi

Buna, as avea si eu o nelamurire in legatura cu lichidarea de la firma la care muncesc , daca va rog m-ar putea lamuri cineva si pe mine ?
Intrebarea mea ar fi : care este termenu in care firma e obligata sa imi dea salarul la zi in cazul lichidarii. Adica daca spre exemplu maine imi dau demisia sau imi expira contractul de munca firma este obligata de lege sa imi dea banii in ziua demisiei sau daca nu cat e termenu maxim in care firma e obligata sa imi dea toti banii care mii datoreaza, tinand cont ca e si cu 2 luni in intarziere cu plata salariilor.
Am nevoie neaparat sa aflu daca cineva m-ar putea ajuta. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 20:21, 9 Septembrie 2010
legal ar trebui sa va dea toate platile restante in ziua lichidarii.
......... daca nu este posibil data este data din CIM la care se face plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz marinar marinar buna ziua luni as vrea sa-mi dau demisia fara preaviz, conform dispozitiilor codului muncii, angajatorul incalcand mai multe clauze ale contractului ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti si daca se putea sau s-ar putea cere si daune danyforever danyforever Buna ziua as avea si eu o intrebare.Lucrez de ceva timp la o anumita firma si avand in vedere ca am restante CIM de pe luna iunie,iulie si acuma prima parte a ... (vezi toată discuția)
Nu mi se da foaie de lichidare si sunt amanat cu lichidarea AdrianSp33d AdrianSp33d Fostul angajator desi am plecat de acolo cu demisie cu preavizul legal de 15 zile si la postul care-l ocupam nu aveam la ce sa apara probleme in fisa de ... (vezi toată discuția)