avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu

AS DORI SA STIU LA SALARIUL MINIM PE ECONOMIE C E SUMA ESTE TRECUTA IN CARTEA DE MUNCA.CONCRET DACA IN MINA IAU SALARIUL DE 600RON CIT ESTE TRECUT PE CARTEA DE MUNCA?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:16, 9 Septembrie 2010
Daca salariul net ( in mana) este 600 lei salariul brut este de 799 lei un salariu mai mare decat minimul pe economie ( 600 lei brut minim pe economie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim? Gabriela Dirtu Gabriela Dirtu Sotul meu este angajatul unei firme din Ploiesti care se ocupa cu transportul de persoane. Dispecer. Luna asta cand a cerut o adeverinta de salariu a constatat ... (vezi toată discuția)
Salariul net sub limita minima de 600 ron papa_d28 papa_d28 Buna ziua ... Daca un angajator nu respecta salariul minim net pe economie, respectiv 600ron in 2010 ce se poate face. Din cate stiu salariu minim net este ... (vezi toată discuția)
Slariu part time pentru angajat cu studii superioare kigallu kigallu As dori sa stiu ce salariu ar trebui trecut in cartea de munca pentru un job part time, de la 9:00 la 13:00, in conditiile in care am studii superioare? ... (vezi toată discuția)