avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sold negativ casa - banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sold negativ casa - banca

Am cateva situatii cu sold negativ la casa si la unele conturi de banca care vin de vreo 2 ani in urma, cum le pot inchide?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 22:03, 9 Septembrie 2010
adica o zi cu sold negativ? sau de 2 ani tot sold negativ??
e vorba de valuta?
adica este negativ soldul in lei al contului in valuta ?
La contul de casa soldul negativ este imposibil, este o greseala care trebuie remediata, la banca poate fi un comision ramas neplatit, indicat ar fi sa-l platesti si sa inchizi contul; daca nu e posibil eu cred ca e ok sa-l reglezi cu un cont de venituri.
Atentie mare, situatia semnalata de tine poate fi si rezultatul neinregistrarii unor documente, sau inregistrarii unor documente ce nu apartin firmei, ceea ce e putin mai problematic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont banca ContSters310434 ContSters310434 Buna ziua, Am avut in urma cu 9-10 ani un card de salariu la banca (nu mai stiu cum se numea atunci). La un an dupa deschidere am inchis contul completand ... (vezi toată discuția)
Comisioane bancare restante ANCA2002 ANCA2002 Am aflat cu stupoare ca firma mea are de plata la banca 2.800 RON COMISIOANE RESTANTE. Firma in 2002 a deschis niste conturi colectoare pentru punctele de ... (vezi toată discuția)