avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... vreau sa fac pasaport fara sotul meu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

vreau sa fac pasaport fara sotul meu

am venit din spania cu fetita mea cu pasaport de -o luna de-o singura folosinta l.la intrarea in tara pasaportul fetei isi pierde valabilitatea.as vrea sa-i fac pasaport fetitei,sotul a ramas la munca in spania..cum procedez.#-o
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
kartoforul1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:59, 9 Septembrie 2010
Pentru ca sotul nu v-a facut procura la plecarea din Spania, va trebui sa va trimita prin fax o procura autentificata la consulat, pentru a face pasaport copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma întorc in străinătate ? Nico_ Nico_ Buna , eu de puțin timp m-am întors din străinătate inpreuna cu familia mea (soțul si fatita noastră de 11 ani ) cei drept am avut câteva probleme in ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in alta tara....va rog sa ma ajutati ana s ana s am o fetita de 8 luni, nascuta in spania. daca tatal copilului a plecat in alta tara de cateva luni si nu mai vrea sa se intoarca la noi. are numele lui de ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)