Institutia la care sunt angajata si-a redus activitatea prin transfer de cesiune, iar eu si o colega am primit preaviz de 15 zile lucratoare, fara a ni se fi desfiintat postul. As vrea sa stiu daca e legal si care sunt drepturile noastre....multumesc!
Transferul întreprinderii, al unităţii sau al unor părţi ale acesteia nu poate constitui motiv de concediere individuală sau colectivă a salariaţilor de către cedent ori de către cesionar.
cesiunea s-a facut pt obiectivele de paza, eu si colega mea fiind personal tesa...s-a considerat ca la angajatii ramasi nu se justifica acelasi nr de angajati la personalul tesa...reamintesc, posturile noastre nu au fost desfiintate...ce se poate face in acest caz?...va multumesc!
Sa contestati in instanta decizia de concediere . Termenul este de 30 de zile de la data comunicarii deciziei de concediere, iar actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliul si este scutita de lpata taxelor judiciare de timbru.
Ajutor,va rog!!!
mirusaby
Buna ziua,
Am si eu o mica problema: societatea la care lucrez vinde locatia cu tot cu activitatea care se desfasoara aici ( reprezentanta +service auto).
1. ... (vezi toată discuția)