avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

am un copil de 9 ani si as dori sa fac un test de paternitate.am divortat pe 2 iunie 2010.iar ptr a face un test de paternitate stiu ca tb sa deschid alt proces.de aceea as dori sa stiu daca pot face acest test sau se face doar pana la o anumita varsta?va multesc si astept raspunsul dvs.o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:01, 10 Septembrie 2010
Testul il puteti face oricand. Aveti grija insa de sentimentele celui mic, indiferent de rezultatele testului.
:offtopic: @giurea marius, va rog sa nu mai deschideti atatea topicuri in privinta subiectului pe care deja l-ati mai expus.Asteptati raspunsurile acolo unde ati mai postat. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz test de paternitate giurea marius giurea marius buna dimineata as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu o intrebare.deci sunt divortat din 2 iunie 2010 si vreau sa deschid un alt proces pt test de ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate giurea marius giurea marius buna ziua si scuzati deranjul dar mai am o nelamurire in ceea ce priveste testul de paternitate.am divortat in 2 iunie 2010 si am cerut sa mi se faca un test ... (vezi toată discuția)
Paternitate alesia30 alesia30 Buna seara, sunt despartita de sotul meu in fapt de 2 ani dar inca nu am divortat , am cunoscut un alt barbat cu care am un copil de cateva luni , dar ... (vezi toată discuția)