avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pretentii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pretentii

Actiune in pretentii impotriva debitorului este acelasi lucru cu introducerea actiunii: plangere impotriva refuzului executorului jud. de a continua executarea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: getuta , utilizator 09:16, 14 Septembrie 2010
problema e ca s-a si judecat in prima instanta, fara sa fiu citata. L-a primul termen s-a si solutionat.
multumesc
Deci sa inteleg ca creditorul daca nu s-a incadrat in termenul legal sa introduca in instanta plangere impotriva refuzului executorului judecatoresc de a intocmii un act... sau nici o contestatie la executare, poate .. asa dupa vreo doua luni de la incheierea executarii silite...cand are el chef sa introduca in instanta o actiune in pretentii impotriva debitorului prin care mai cere niste bani in plus aceastuia, .. si uite asa... se va judeca tot ca o plangere impotriva refuzului executorului..... . Cum sunt legile astea?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul executorului jud. getuta getuta In urma unei executii silite, creditorul este nemultumit de suma care o avea de recuperat , deoarece de la data semnarii proc. verbal de distribuire a sumelor ... (vezi toată discuția)
Executare silita hotarare privind constatarea unui drept de creanta anniela anniela Buna ziua, dosar civil,hotarare definitiva si irevocabila data astfel: \"Constata dreptul de creanta.....\" si nu obliga la plata dreptului de creanta..... In ... (vezi toată discuția)
A doua rejudecare cu trimitere intr-un dosar de executare silita Astromedia Astromedia Rog frumos sa-mi raspundeti daca este legala a doau rejudecare si ce trebuie facut?. Sunt de 3 ani hartuit, ca parat intimat, intr-un dosar civil ... (vezi toată discuția)