avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansare in grad profesional functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansare in grad profesional functionar public

Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma de licenta in stiinte administrative in prezent am intrat in posesia adeverintei care atesta absolvirea studiilor, ma intereseaza care sunt pasii pentru a avansa in grad profesional si la ce grad , treapta as putea promova conform studiilor superioare
Cel mai recent răspuns: danielionut , utilizator 08:50, 20 Septembrie 2010
sunt considerate studii de lunga durata facultatile cu durata de trei ani cu examen de licenta ciclul I Bologna ( licenta dupa anul 2008), pentru cei la drept 4 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici mihaitaene mihaitaene Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializarea Administratie Publica, ciclul I Bologna, promotia 2009. Acum am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)