avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Am vazut acum "In Bruges". E un film mai mult filosofic decat inteligent. SI mai ales e un film trist.
Oricum vi-l recomand.

O seara placuta.
Patrick_ a scris:

Am vazut acum "In Bruges". E un film mai mult filosofic decat inteligent. SI mai ales e un film trist.
Oricum vi-l recomand.

O seara placuta.

Probabil cunoasteti etimologia cuvantului "filosofia": inseamna dragoste de intelepciune, in limba greaca. Prin urmare, a fi filosof inseamna sa indragesti intelepciunea si cu siguranta asta inseamna un exercitiu al "inteligentei"...Cine are ceva de inteles, poate sa inteleaga acum. Apropos, inteligenta se zice ca vine de la cuvantul intelligentis din latina, si ca ar avea o radacina comuna cu "inteligo - are" (n-am fost niciodata bun la limba latina) care inseamna a intelege...Poate nu e intamplator. Si inca ceva, rationamentul logic are legatura cu inteligenta, chiar daca ne convine sau nu lucrul asta. Ca se poate imbunatati punctajul, asta e evident. Ca unul care de obicei face 30, ar putea obtine 90+, asta e la fel de probabil ca un om normal sa scoata 9,74 secunde / suta de metri (recordul mondial la suta de metri, parca) daca se apuca de alergat in fiecare zi timp de un an...Omul respectiv va alerga din ce in ce mai bine, dar sigur nu va prinde olimpiada.
As dori si eu sa adaug cateva idei,

dupa parerea mea, logica ar fi ceva care s-ar defini prin capacitatea de a analiza, de a gasi solutii, cat mai multe la o anumite situatii, ceva ordonat, si este nativ. Da, se poate dezvolta, cum a zis si un_coleg_reloaded, de exemplu, eu am fost intotdeauna de 10 la matematica, dar nu puteam sa merg la olimpiada de matematica, niciodata. Te poti antrena, dar nu poti ajunge sa ai o logica de nivel inalt.
Inteligenta, si ea este ceva nativ, si ar reprezenta, dupa mine, viteza de a gandi. Nu cred ca o peroana, ca sa fie foarte inteligenta, trebuie sa citeasca , un anumit numar de carti. Dar, si ea se poate dezvolta, prin studiu, meditatie..cercetare.. Exista copii care te pot lasa cu gura cascata de mici, sau copiii campioni la sah. E adevarat ca aici intervine si talentul, darul de la Dumnezeu...cu un pic de munca.. esti sus..
Iar filozofia ar reprezenta..modul de a gandi...cum se raspunde la intrebari..situatii..care le implica si pe celelalte..chiar toate stiintele..
Uii ce profunzi! si ce paradoxe pe aici!....
Unii filozofeaza iar altii ( a se citi andrei d) isi pierd cumpatul.
Relaxati-va un pic acum greul a trecut maine sunt rezultatele preliminare obtinute la cele trei probe, asa ca va doresc muuuult succes tuturor celor care le-ati parcurs si dintre cei care au mai trecut o data prin psihologic poate au placerea de a expune cateva exemple din anii trecuti asa mai vedem si noi cu ce ne confruntam.
Daca asta se intelege din ce am spus eu ... este clara treaba :)) Pana cand o sa ma enervez eu pe un forum (a se citi - imi pierd cumpatul) , mai e cale lunga :)) "…caci mii de ani i-au trebuit, luminii sa ne ajunga…"
Lucrurile astea-s efemere, ma bag si eu in discutie ca alti savanti :p , fiecare isi v-a urma drumul sau... ;) Tratati discutiile ca pe ceva amuzant, nu ca pe ceva serios :) si o sa observati... esenta... Succes! :)

PS: in semn de respect pt cei care nu au inteles ce am vrut sa spun aseara :) o sa-mi editez mesajele :) Bafta!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
aNdreiD, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)