avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Patrick_ a scris:

Te rog sa ma scuzi. Fara gluma.
Nu a fost deloc intentia de a fi un "bombardament".

Imi plac discutiile pe teme interesante, iar aceasta ar putea fi una interesanta.

Te rog inca odata sa ma scuzi daca am dat impresia la altceva.

Chiar nu-i nicio problema,stai linistit!
De fapt,drept pedeapsa :) ,te rog sa ma aplauzi pana obtin un 5 la popularitate,fiindca imi pare foarte rau sa-mi sterg contul cu acest 4 aici,si voi considera ca este un martisor :) Am glumit...

Am primit 3 martisoare....va multumesc frumos! :)

Chiar nu m-am asteptat! Si eu va doresc sa aveti mult succes pe toate planurile!
:luck: :luck: :luck:
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Karmine, utilizator
utilizatoronline,nu stiu daca ai sustinut acest examen sau daca,intr-adevar,esti interesat sa-l sustii in viitor,insa eu am citit ce ai postat tu aici,consider ca multe lucruri au fost ok,dar,uite,m-ai dezamagit,acum,la final,facandu-i observatie lui aNdreiD,desi, in mod cert,nu era cazul(apropo de anumite idei despre forumisti);in calitate de utilizator (online!) :),ar tb sa stii cd este cazul sa intervii,sa faci o observatie de acest tip. Spre exemplu,eu n-as indrazni sa-ti fac o observatie asemanatoare,chiar daca ai avea vreo 4 intr-un mesaj,fiindca stiu ca stii sa scrii....si tu stiica Andrei stie sa scrie... :)

Dna Ilie Constanta,in calitate de profesor universitar(sper ca nu ma insel,fiindca n-am citit tot forumul inainte sa ma inregistrez),ati observat greseli gramaticale la studentii dvs.?
Si,daca da,de ce le-ati acordat nota de trecere? (daca a fost cazul) :)
Va multumesc frumos!
Dragi colegi de pe forum , si candidati .... in asteptarea rezultatelor sunteti atat de stresati incat treceti la atacuri la persoana ? nu aveti nimic mai relaxant de facut ? dupa atata vreme de stat in casa cu nasul in carti , acum stati in casa pe forum ca sa va faceti observatie unul altuia? haideti si voi afara nu am auzit pe nimeni sa propuna o iesire la o bere o ceva ...Daca aveti chef eu ma inscriu :D Mult succes maine tuturor !
Oricui i se poate intampla sa greseasca atunci cand scrie un text, dar aceasta nu ne da dreptul sa conchidem ca respectiva persoana nu cunoaste gramatica limbii romane sau ca nu trebuie sa primeasca o nota de trecere. La primul text pe care am indraznit sa il supun atentiei voastre, am omis sa mai adaug un cuvant, fraza pierzandu-si din sens. Putea cineva sa concluzioneze cum ca "nu stiu sa ma exprim" ?
Mai multa moderatie nu ne strica, mai ales din perspectiva profesiei pe care ne-o dorim cu totii.
Maine fiind ziua cea mare, va spun "Bafta" tuturor.
Insa,trebuie sa recunoasteti ca exista si persoane care,in mod constant,comit aceleasi greseli;eu n-am cum sa le consider scapari,si ma refer la greseli grave,conjugarea verbului a fi,de multe ori,este o nebuloasa pt f multi directori de institutii,alti functionari,etc. Daca ceea ce conteaza este numai continutul,atunci,da,merita nota de trecere,dar,cel putin,ar tb sa li se atraga atentia(cd sunt in scoala),sa fie scosi in fata careului,cum era odata... :) Va multumesc pt raspuns,opresc discutia aici,am insistat,fiindca,pt cateva minute ,mi-am permis sa ma consider un reprezentant al unei familii cu 3 copii,care va fi evacuata din casa in curand,copii care sunt toti olimpici la lb romana.Sunt semne ca societatea noastra se indreapta spre drumul cel bun....
Nu stiu la ce text va referiti,voi cauta in arhiva....
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
Karmine, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)