Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Daaa si eu incep dar din martie acum am o luna mai depre, imi vine sa stau in pat toata ziua la caldura cu o carte buna in mana si pe care nu scrie drept.
Maine, o sa fac eu tabelul cu cei 361 de candidati si o sa-l postez aici...daca se dau rezultatele :) Fac si eu o munca in folosul comunitatii :) :coffee:
in oct oare dupa ce coduri se da? imi explica cineva cum e cu inm? mentionez ca nu intrunesc cond de vechime juridica deci care e procedura? merg la scoala? cat dureaza? sunt noua si ma gandesc sa incerc...
S-au incins iarasi spiritele...:) aNndreiD, nu trebuia sa-ti stergi mesajele, nu erau chiar asa rautacioase...Eu cred ca mesajele tale au fost o reactie la modul de exprimare "subtil" si acid pe care l-a folosit anterior utilizatoronline (apropos, banuiesc ca ai facut peste 80 la rationament, din moment ce vorbesti cu atata lejeritate despre ceea ce scoate in evidenta acest test:) , avand in vedere si faptul ca ai evitat sa raspunzi intrebarii pe care ti-am adresat-o aseara, utilizatoronline).
Si-apoi...sa te legi de o greseala materiala (pentru ca acel "v-a urma" nu este o greseala facuta din nestiinta), sugerand rautacios ca persoana in cauza are nevoie sa mai deschida o carte de gramatica...nu mi se pare ok.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)