Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Buna seara,
vreau sa le urez mult succes celor care asteapta rezultatul de maine :luck: :thumbup: , fie ca soarta sa tina cu voi si rezultatul final sa va aduca ceea ce doriti. Din discutile pe care le-ati purtat se vede o dorinta sustinuta prin efort si din punctul meu de vedere cand vrei ceva si iti dai tot ce ai mai bun pentru al obtine intrebarea nu mai este una de daca, ci de cand il vei obtine.
Pentru cei care le-a venit randul maine (si sper sa fie cati mai multi forumisti) sincerile mele felicitari :vishenka: , pentru ceilalti va asigur eu, pana si in situatile cele mai diferite, in cazul in care nu veti activa in domeniul juridic,pana si acolo acest exercitiu , de a te pregati pentru acest examen, va va fi de folos. Asa ca nu fiti suparati ca ati pierdut o sansa, efortul depus ramane si se concentreaza in voi, care fie ca observati sau nu, ati crescut nu doar in cunostinte ci si in experienta si cu toate aspectele negative care le poate presupune, pregatirea pentru acest examen ramane o experienta interesanta.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)