avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Credite vechi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Credite vechi

Salut.
Unchiul meu a facut in 95 un credit cu ipoteca pe 2 ani. Apartamentul mamei mele a fost pus ca garantie. Am fost sa fac intabularea apartamentului si cei de ca cadastru mi-au scris ca apartamentul apare ca ipoteca pentru respectivul credit. Binenteles ca unchiul meu nu mai are actele de la respectivul credit. De unde pot face rost de o adeverinta conform careia creditul este inchis. Precizez ca creditul a fost facut la bancoop (Bankcoop).
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:18, 10 Septembrie 2010
de la banca unde s-a facut creditul.
mergeti la banca la care ati facut creditul si cereti o adeverinta din care sa rezulte ca nu mai aveti obligatii fata de ei (ca ati achitat creditul integral)
Creditul a fost facut la Bankcoop sucursala Valeni de munte in anul 1995. Din cate stiu eu Bankcoop nu mai exista.
incercati la centrala bancii. sunt obligati sa aibe evidenta creditelor achitate cat si a celor in derulare.
este imposibil ca arhiva respectivei banci sa nu fie pe undeva.
mai mult banuiesc ca respectiva banca a fost preluata de alta societate si a preluat inclusiv arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele bancoop vasileoas@yahoo.com vasileoas@yahoo.com Unde gasesc arhiva bancoop din Sinnicolau Mare jud.Timis (vezi toată discuția)
Arhiva bankcoop bankcoop ANCA bankcoop ANCA Buna Ziua As dori sa aflu unde se gasesc arhivele Bankcoop SA sucursala Slatina-Olt, deoarece am nevoie de adeverinta de vechime pentru perioada lucrata ... (vezi toată discuția)
Bankoop sa AnaMariaa1995 AnaMariaa1995 Buna. As dori sa stiu daca mai exista undeva un sediu al bancii Bankoop SA. Din cate am citit pe internet, banca a intrat in faliment iar arhivele nu stiu ... (vezi toată discuția)