avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii

Soul meu este angajat contractual la primarie in functia de sef servicii pentru situatii de urgenta. O colega a ui va intra in concediu de maternitate, ea fiind casiera primariei.Intrebarea mea este daca sotul meu va putea cumula cele doua functii?
Daca da,atunci rog frumos sa-mi da-ti baza legala!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 22:59, 10 Septembrie 2010
art 26/Lg 330/2009
art 35/c muncii
Bruta a scris:

art 26/Lg 330/2009
art 35/c muncii

Eram interesat de subiect si nu am inteles prevederile. Raspunsul este legal sau la ...plesneala?

Eu am aflat:

1. alin. (2) din L.330 prevede: Posturile vacante si temporar vacante din unitatile sanitare publice, din unitatile de asistenta sociala si medico-sociala, de cultura si invatamant, care nu au putut fi ocupate prin concurs, pot fi ocupate prin cumul si de catre persoane din aceeasi unitate.

Deci nu se refera la primarie

2. functia de sef servicii pentru situatii de urgenta nu este ocupata de un functionar public si atunci nu are voie la cumul de funct?
sa fim seriosi: nici nu exista compatibilitate intre cele 2 functii :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii ileana36 ileana36 Poate un angajator sa te oblige sa prestezi fara sa fii platit o a doua functie ? Colega mea va pleca in concediu de maternitate. Ea este casiera ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta- cumul de functii cipanu cipanu care este baza legala care reglementeaza cumulul de functii (vezi toată discuția)
Cumul de functii ContSters79654 ContSters79654 Buna seara, Am un salariat care a avut contractul de munca suspendat din februarie pana in noiembrie inclusiv pentru concediu medical. Dupa terminarea ... (vezi toată discuția)