In urma unei mici reclamatii la directorul RAR, masina mea a ajuns in incinta RAR-ului pentru omologare.Inginerul caruia i-am facut reclamatia a vorbit cu un coleg de-al dansului pentru a gasi anumite defecte masinii mele.
Defecte constatate:
Intr-adevar becul de la pct. 1 era ars, defect care l-am remediat imediat, stingator si trusa nici chiar triunghiuri (care nu le specifica) nu aveam pt. ca era o masina de import dar este prima data din cele peste 10-15 vizite ale mele pe la RAR cand imi cere lucrul asta si am cel putin 5 prieteni care au trecut recent pe acolo si nu au fost intrebati de acest lucru niciodata ori de cate ori au fost pe la RAR.
Si acum partea interesanta dispensorul semanlizare i se pare lui ca e mai putin galbel decat pe partea dr....Este o mica diferenta care o constati numai daca folosesti un paletar de culori :O deci nici intr-un caz defect major cum este bifat in casuta de alaturi. ci mai mult o chestie de nod in papura iar la chestia cu, bucsa brat , am fost imediat la un service alaturi care mi-au spus ca nu este nici un joc la bucsele brat inferioare.
Am purtat o discutie cu inginerul care redactat raportul de verificare si mi-am dat seama ca acesta a fost pus de inginerul caruia i-am facut o mica reclamatie sa gaseasca defecte.
Cu seful reprezentantei RAR nu am putut vorbii deoarece era vineri ora 15 cand acesta plecase deja.
Este clar un abuz in serviciu ceea ce mi s-a intamplat ....Ce imi recomandati sa fac? Plangere penala ? mentionez ca ing. a avut o atitudine extrem de ostila si aroganta fata de mine.
De la inceput ati artata ca defectele sesizate exista,unele evidente altele mai putin evidente,deci acestea trebuie remediate.
Intr-adevar persoanele respective au facut putin exces de zel,dar problemele invocate luate in ansamblu exista.
Nu este vorba depre nicio infractiune (nu exista elemente constitutive ale acesteia)si deci nu aveti motive pentru a formula plangere penala.
Discutati cu seful serviciului si incercati pe cale amiabila sa rezolvati situatia
Legalitatea rar
majevcanin
buna ziua ,rog sa ma lamuriti cat de legali ca normal nu este ca domnii de la RAR sa stee in intersectii si pe drumuripublice {ca numai in ROMANIA intalnim ... (vezi toată discuția)