avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... S-au emis normele pentru Legea 1/2009. Despagubire sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

S-au emis normele pentru Legea 1/2009. Despagubire sau proces separat?

Acum ca Guvernul a emis Normele Metodologice pentru aplicarea Legii 1/2009 am o intrebare.

Am pierdut un imobil (cumparat pe 112/1995) si acum sunt in proces cu Primaria pentru despagubiri la valoarea de circulatie din momentul pierderii imobilului.

Intrebarea este: pot face cerere de despagubire conform Legii 1/2009 sau atat timp cat am acest proces pe rol, nu pot ataca pe calea aceasta?

Multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 11:48, 11 Septembrie 2010
A se vedea la adresa:

[ link extern ]

Sa aveti noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 1/2009. urmatorul pas pentru chiriasi? de azi 4 martie se aplica? vbogdan vbogdan Subiect: Legea 1/2009. Urmatorul pas? Din 4 Martie trebuie aplicata? 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare ... (vezi toată discuția)
Concret, despagubiri legea 1/2009 pentru cumparatorul perdant in revendicare petruperca petruperca Introduc acest nou topic din cauza ca, in urma cautarilor mele (indelungate), nu am gasit o discutie in forum care sa se refere in mod concret la actiuni ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2009. urmatorul pas? din 4 martie trebuie aplicata? vbogdan vbogdan 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare integrala 2. Contract V/C anulat de instanta. Intrebari: A. Conform ... (vezi toată discuția)