In urma cu o saptamana am primit un mesaj cu continut defaimator, pe adresa de email. De atunci nu ma simt bine, chiar am apelat la ajutor medical. Cum trebuie sa procedez pentru a cere despagubiri, persoanei care mi-a adus injurii, fara niciun temei?
Dar eu nu inteleg nicidecum un singur lucru.....................
Cand ati citit primele randuri si ati constatat despre ce mesaj este vorba, de ce l-ati citit pana la sfarsit? un simplu delete ar fi rezolvat problema, fara a mai fi necesar tratament medical.
Pe langa faptul ca acel e-mail poate fi considerat ca transmite un banc dv ar trebui sa dovediti ca problemele pe care le acuzati sunt produse EXACT de continutul acelui e-mail. Ori, nu cred ca e posibil deoarece un om fara probleme majore – in general – nu s-ar putea simti jignit de asemenea randuri. “Versurile” chiar sunt parte dintr-un “poem” mai lung… si care e considerat “banc”.
Zau, daca aici nu a ras nimeni politistii vor rade… dupa ce le veti intoarce spatele.
“Nu-ti mai spun ca ea arata ca…” Adica, alta, nu dv – asa se intelege din citatul postat…
Pe langa aceasta, insulta si calomnia... sunt si nu sunt infractiuni (mai mult nu). Eventual un proces civil…
Plângerea civilă
Diana P.
În cât timp de la aflarea săvârșirii faptei se poate intenta o acțiune civila?De exemplu reclamantul poate face acum o plângere pentru un mail privat ... (vezi toată discuția)
Calomnie
danabengy
Buna, va rog sa-mi spuneti daca un mail pe care-l consider o calomnie la adresa mea, poate fi considerat proba in instanta in cazul unul proces. (vezi toată discuția)