avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate copiilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate copiilor

Buna ziua.Eu si sotia (plus 2 copii minori-2ani si 6ani) vrem sa cuparam o casa in rate (15ani) de la o persoana juridica (constructor) fara implicatii bancare.Pot incheia contractul direct pe numele copiilor?Ce lege ne permite acest lucru?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ptrt_adrian , utilizator 20:53, 11 Septembrie 2010
nu vreau sa fraudez nimic ,dar nu se stie nimic de viitor si nu vreau sa ma trezesc cu copii in viitor in strada.
Poate cumpar casa cu banii jos si nu termin creditul de achitat.in 5 ani sa zicem poate nu mai pot contiunua sau intarzii cu plata creditului,nuse stie niciodata.ce se popate intampla atunci.poate banca sami ia casa copiilor mei la care eu sunt platitor,dar ei sunt proprietari?
merci de raspuns.legea e cu dus si intors,vreau doar sa asigur viitor copiilor mei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare - anulare florin365 florin365 Buna ziua, Vreau sa stiu daca un contract de vanzare-cumparare se poate contesta/anula. Situatia pentru care am nevoie de raspuns este urmatoarea: Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie de varsta Claudiu Filip Claudiu Filip Buna ziua Tatal meu a accesat un credit cu o rata de 450 lei si uun card de credit de 2500 de lei cu o rata lunara de 80 de lei, iar mama apare ca si ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie: tata a cumpărat o casă cu banii mei iar acum refuză să facă transferul de proprietate. cum îl pot obliga? Maryyany Maryyany Buna ziua,am si eu o intrebare,acum ceva timp am facut credit la banca pentru a imi cumpăra o casa in ziua creditului m-a însoțit tata la banca,dupa ... (vezi toată discuția)