bna ziua
am si eu o mare problema
dupa 14 ani de caznicie sotul meu si-a gasit pe altcineva iar atunci cand i-am adus la cunostinta acest lucru in 3 saptamani a plecat de acasa si a introdus actiune de divort.
mentionez ca avem impreuna un baietel de 10 ani
de cand a plecat de acasa sotul meu cu bani si foarte multa libertate a reusit sa ataraga copilul de partea lui(momentan copilul locuieste la mine iar la el marge doar in wekeed)
intrebarea mea este ce sanse sunt ca in urma divortului copilul sa-i fie incredintat lui
pana sa plece el de acasa am locuit toti 3 in casa parintilor mei iar acum el sta cu chirie intr-un apartamment de 2 camere cu cealalta femeie si cu copilul acesteia
iar cea de a doua probleme in care asa dori sa ma luminati este partajul pe care el este hotarat sa il facem pe cale legala nu amiabila
in urma cu 3 ani am facut unele modernizari in casa parintilor mei:mobila, gresie .faianta etc
toate aceste au fost luate cu facturi pe firma pe care el o avea atunci pe numele lui si in care eu eram actionar minoritar cu 5 procente.
ce sanse sunt ca el sa obrina ceva din ceea ce am investit atunci in casa,deorece si parinti mei au contribuit cu bani dar cum v-am zis toate facturile au fost facute pe firma lui,firma care acum a last-o in paragina cum s-ar spune ne mai depunand bilanturi si tot ce trebuie din anul 2008 acasa venind sistematic somatii de la administratia financiara
va multumesc mult daca aveti rabdarea sa cititi pasul meu
pai probe concrete nu am momentan doar daca am sa pot obtine de la ribunalul unde s-a judecat prcesul si de la sectia de politie unde a lucrat ceva doveditor afirmatiilor mele
REVIN CU ULIMILE NOUTAT CARE S-AU PETRECT IERI
BAIETELUL DE VINERI PANA DUMINICA A MERS LA TATAL SA STEA CA DE OBICEI
LA 5 MINUTE DUPA CE A PLCAT TATAL SI LA LASAT LA MINE COPILULS-A INCHIS IN DORMITOR EU LOCUIND LA PARTER SI A SARIT PE GEAM .SUNT CONVONSA CA TOATE ACESTEA AU FOST METICULOS PUSE LA PUNCT CU TATAL SAU CAE IL ASTEPTA PROBABIL CATEVA STAZI MAI INCOLO DEOARECE DUPA CE A FUGIT IN 5 MIN ERA DEJA CU EL.AM FOST LA POLITIE SI EU SI EL SEPARAT CU COPILUL DAR ACESTIA AU SPUS CA ATA TIMP CAT NU EXISTA O HOTARAREJUDECATORESCA PT INCREDINTAREA MINORULUI EI NU AU CUM SA INTERVINA
EU AM RENUNTAT SI L-AM LASAT SA PLECE CU EL IN URMA CELOR INTAMPLATE PT CA I-MI ESTE FRICA CA DACA L-AS RETINE AR REPETA GESTUL SI MA CONSIDER UN OM RESPONSABIL IN ASA MASURA INCAT SA NU PUN IN PERICOL COPILUL.
AS VREA SA STIU CUM POATE INFLUENTA ACEASTA FAPTA IN PROCESUL DE DIVORT
VA MULTUMESC ANTICIPAT
buna ziua.
fapta copilului nu va influenta cu nimic procesul de divort.
cel mai probabil insa copilul a fost atras de tatal sau.
avand 10 ani impliniti va fi audiat in camera de consiliu de catre judecator .
sfatul meu este sa-l lasati sa locuiasca la tatal sau, cu concubina acestuia .
de unde aceasta mentalitate ca in caz de divort copiii trebuie sa ramana la mame? binenteles ca este dureros sa -ti vezi copiii ocazional, dar ar trebui sa ne mai desteptam si noi femeile, sa incredintam copiii tatilor ca sa se mai chinuie si ei cu cresterea si educarea acestora.
numai ei au dreptul sa-si refaca viata iar femeile trebuie sa fie preocupate doar de cresterea si ingrijirea copiilor??
lasati-l doamna la tatal sau iar cand va fi mai mare daca doreste sa fiti in relatii bune bine, daca nu , asta e.
sunteti tanara si aveti dreptul la viata inca, nu numai fostul sot .
iar in ce priveste imbunatatirile aduse imobilului respectiv, fostul sot va trebui sa se judece cu parintii dvs.
Divort...2 minori
daneza80
Buna ziua,
Numele meu este Dana, am 30 ani si sunt casatorita de 11 ani. Sunt mama a unui baietel de 9 ani si a unei fetite de 6 ani. Am hotarat sa divortez ... (vezi toată discuția)
Divort
cobra2009
sunt in spania cu sotul meu de 4 ani ,avem 2 copii in romania la soacra mea,sotul vrea sa ceara divortul in romania si sa-mi ia copii,se poate?Va multumesc. (vezi toată discuția)